Ücretsiz demo Başlat Destek ile sohbet

Blogumuza hoşgeldiniz!

Konular, otel yönetim yazılımımızın yeni ve mevcut özelliklerinin yanı sıra platformumuzdan en iyi şekilde yararlanmak için alınacak ipuçlarını kapsar. Burada listelenmeyen bir sorunuz varsa, SSS'mizi deneyin veya oturum açın ve personelimizle görüşmek için ekranınızın sağ alt köşesindeki sohbet düğmesine tıklayın.

Aşağıda, blog yayınlarımızın bir dizinini ters kronolojik sırayla bulacaksınız. Bloga ya da platforma yeniyseniz yeni başlamak için en iyi yer Hızlı başlangıç Kılavuzu.

  1. Ön Büronuzda Otel Ödemelerini Nasıl Ödüllendirmek ve İade Etmek

    Otel Ön Büronuzdaki ödemelerde şimdi Ödeme ve İadeler mevcuttur. Ön Büronuz ve Rezervasyon Motorunuz aracılığıyla bir kredi kartı ile yapılan rezervasyonlar ödeme işlemcinizle doğrulanabilir. Kredi kartı ödemeleri durumunda ödeme işlemciniz aracılığıyla verilen fonlar ile aktif bir rezervasyon için herhangi bir ödeme iade edilebilir.

  2. Kurulum oteli WordPress

    Premium aboneler artık tam otel web sitesini ücretsiz olarak barındırabilir! Bizim hosting paketi tam FTP sunucu erişimi, e-postalar, DNS içerir ve hatta WordPress, Drupal ve Joomla dahil olmak üzere seçtiğiniz CMS kullanabilirsiniz. Bu yazıda, WordPress'i kurmak ve WordPress'in otelinizin web sitesi için çalışmasını sağlamak için birkaç temel tasarım ipucunu kapsayan adımları inceliyoruz.

  3. Otel Web Sitesi Barındırma

    Premium Aboneler artık otel web sitelerini sunucularımızda barındırabilir. FTP erişimi, SSL ve e-posta ile tam Windows hosting sunuyoruz. WordPress, Drupal ve Joomla dahil olmak üzere favori CMS'nizi bile yükleyebilirsiniz. Bu yazıda, barındırma hizmetinizi bizimle nasıl talep edip kurulacağımızı ele alacağız.

  4. otel rezervasyon motoru Tasarım Güncellemeleri

    Ön Büro ve Rezervasyon Motoru için birçok yeni özellik ve tasarım güncellemesi mevcuttur. Bu gönderide, zamandan tasarruf etmenize ve iş akışınızı iyileştirmenize ve mülkünüzü daha iyi sergilemenize yardımcı olacak tüm yeni özellikleri ele alıyoruz.

  5. Authorize.net Oteller için Entegrasyon

    Authorize.net şimdi Stripe ve PayPal'a ek olarak otel ödeme işlemcisi olarak mevcuttur. Authorize.net, dünyanın önde gelen ödeme işlemcilerinden biridir. Visa tarafından desteklenen, ABD, Kanada, Avrupa ve Avustralya'da bulunan otellerde kullanılabilir.

  6. Otelinize Yönelik Sorun Giderme Kanal Bağlantıları

    İlk kurulumdan sonra otel kanalı bağlantılarınızı düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Ancak, her şimdi ve sonra her şeyin gerektiği gibi çalıştığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bu yazıda, kanal bağlantılarınızın çalışır durumda olup olmadığını kontrol etmeyi ele alıyoruz.

  7. otel GSYİH Uyumluluğu

    Avrupa Birliği'nde 25 Mayıs 2018'de otel Genel Veri Koruma Yönetmeliği (“GDPR”) yürürlüğe girmiştir. GDPR, dünya çapında AB sakinleri için güncellenmiş bir dizi veri koruması sağlamaktadır. Bu gönderide, GSYİH uyumluluğunu korumanıza yardımcı olacak yeni özellikleri ele alıyoruz.

  8. Otel Kanal Yöneticisi Test için Açık

    Başlık her şeyi söylüyor. Şimdiye kadar, otel Kanal Yöneticisi, yalnızca bir Premium Aboneliğe geçtikten sonra kullanıcılara sunulmuştur. Bugünden itibaren, şimdi Demo sırasında herkes tarafından kullanılabilir.

  9. Otel Rezervasyon Yönetimi Güncellemeleri

    Otel Ön Büro, otel operasyonlarını daha hızlı ve daha kolay yönetmek için güncellendi. Bazı özellikler ekledik, ancak çoğunlukla sürtüşmeye neden olan ve rezervasyon sürecini yavaşlatan birçok kısıtlama kaldırıldı. Bu yazıda, resepsiyon masanızı işletmek için bilmeniz gereken her şeyi ele alacağız.

  10. Toplu alma ve Takvim güncelleştirmeleri

    Bu makalede biz yeni eklenen toplu ithalatçı kapsayacak, birlikte rezervasyon takvimi için ilginç bir güncelleme ile. Yeni kullanıcılar artık tüm rezervasyon verilerini bir ekrandan sadece birkaç dakika içinde içe aktarabilir ve tüm kullanıcılar kendi otel operasyonlarının bir kuşunun göz görünümünü alabilir ve bunlardan gelir ve doluluk dahil olmak

  11. Ortalama ücretlendirme

    En son güncelleme, rezervasyon motoru için yeni üslup özellikleri yanı sıra ön büro ve rezervasyon motorunuz için konuk odası fiyatlandırması içerir. Artık konuk başına ücret ayarlamalarını eklemeden önce, odalarınız için baz fiyatını ortalama bazda ayarlayabilirsiniz. Biz de daha kolay Oda fiyatlandırma takvimi güncellemek için yaptım, böylece Şimdi zaman bir kısmını mevsimsel fiyatlandırma ayarlayabilirsiniz.

  12. Gelen kutunuz birikiyor

    Gelen kutunuz, ön masanızda bulunan ve rezervasyon takviminizin dışında en önemli ikinci ekran. Burada yeni rezervasyonlar, Geç varışlar, konaklamalar ve herhangi bir kanal hatası veya güncelleme ile ilgili tüm bildirimler var ve bugün kimin kontrol edildiği ile birlikte. Bu yazıda size nasıl bildirim her tür ile başa çıkmak için hızlı bir örnek vermek, bu yüzden otel için tüm aktivitenin üstünde kalmak. Çoğu durumda, basit bir tıklama yeterlidir.

  13. Yükselttikten sonra yapılacak üç şey

    Bu yazıda biz tam bir abonelik için bir deneme hesabından geçiş kapsar. Aşağıdaki öğelerin çoğu ücretsiz deneme sırasında sizin için kullanılabilir olmasına rağmen, birçok kullanıcı kendi deneme hesabı yükselttikten sonra kendi kurulum tamamlamak unutmayın. Sadece üç adımda biz tam kurulum almak için bilmeniz gereken her şeyi kapsar.

  14. Grup rezervasyonları için güncelleştirmeler

    Ön büro ve rezervasyon motoru, Grup rezervasyonlarını yönetmenizi kolaylaştırmak için güncelleştirilmiştir. Bu güncellemede, biz daha kolay kitap, yeniden planlama ve bir grup bireysel odaları iptal yaptık. Ayrıca rezervasyon motorunuzı, birkaç oda rezervasyonu yapmanız gereken Konuklar için daha uygun hale getirmek için güncelledik.

  15. Uluslararasılaşma

    Ön Büro Müdürümüzün şu anda Japonca, Çince, Hintçe ve Türkçe olmak üzere 21 dilde çalıştığını duyurmaktan memnuniyet duyarız! Otel operasyonlarınızı istediğiniz dilde yönetin, hepsini bir platformdan yapın.

  16. Bir Fatura Yazdırma

    Bir rezervasyon faturası, bir rezervasyonun ömrü boyunca otelciler ve konuklar tarafından çeşitli aşamalarda kullanılabilir. Bu kısa yazıda bir faturanın nasıl bulunacağını ve bastırıldığını inceliyoruz.

  17. Kanal Hatalarını Nasıl Çözebilirim?

    Kanal yöneticinizi bağladığınızda, oteliniz her dakika çeşitli kaynaklardan veri gönderir ve alınıyor olacak. Birden fazla kaynaktan gelen birçok çekince, hatalı veri veya mevcut rezervasyonlarla çarpışmalar kaçınılmazdır. Bu yazıda en yaygın kanal hatalarını ve bunların nasıl çözüleceğini inceliyoruz.

  18. Grafikler ve Grafikler

    Ön Büro yöneticisi için son güncellememizde, otelcilerin rezervasyon kaynakları ve gelir dağılımı hakkında bir fikir edinebilmesi için uygulama boyunca grafikler ve grafikler ekledik. Otelinizin işinin görsel analizini yapmak için verilerinizi dışa aktarmanıza gerek yoktur.

  19. Fiyat Eşleştirmesi

    Ön Büro yöneticisi, rezervasyonun ayrıntılar görünümünün sağ tarafında yararlı ipuçları ve bildirimler sağlar. Çok önemli olan, Booking.com ve Airbnb gibi dış kanallardan alınan rezervasyonlarla ilgili 'Fiyat Eşleşmesi' bildirimidir.

  20. Kanal Yönetimi 101

    Kanal yönetimi ile ilgili çok fazla karışıklık var. 'Kanal Yönetimi', tüm çevrimiçi satış kanallarınızdaki fiyat ve stok durumunu korumak için kullanılan bir terimdir. Platformumuza yeniyseniz ve Booking.com'a veya Airbnb'ye vb. Bağlanmaya hazırsanız, bu yazıyı okumaya başlamalısınız.

  21. Beyaz Etiket Rezervasyon Motoru

    Artık rezervasyon motorunuzu kendi web sitenizden kullanabilirsiniz! Yeni yerleştirme widget'ımızla, herhangi bir web sitesinden doğrudan rezervasyon yapabilirsiniz. Rezervasyonlarınız kolay, güvenli ve komisyonsuzdur.

  22. HTML E-postaları

    Artık günlük otel faaliyetleriniz için özel e-posta oluşturabilirsiniz. Yeni rezervasyonlar, check-out'lar ve iptaller için özel bir mesaj oluşturabilirsiniz. Rezervasyonlarınızın akışının bir parçası olarak otomatik olarak göndermek için mesajlarınızı HTML olarak düzenleyin.

  23. Sürükle-Bırak Takvim

    Rezervasyonlarınız takviminiz, otelin günlük etkinliklerini yönetmeyi daha da kolaylaştıracak şekilde güncellendi. Artık rezervasyonları oluşturmak ve yeniden planlamak için sürükleyebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz.

  24. Kullanıcı yönetimi

    Ön Büro yöneticisi için son güncellememizde yeni bir kullanıcı türü ekledik: Özellik Yöneticisi. Mülk Yöneticileri, Hesap Sahibi ile aynı erişim düzeyine sahiptir, ancak kendilerine tahsis edilen mülklerle sınırlıdır.

  25. TripAdvisor TripConnect

    Bir TripAdvisor TripConnect Premium Ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Otel ortaklarımıza odalar, oranlar ve meta içeriğini bu ağda otomatik olarak yönetmelerine izin veren basit bir API düzeyinde bağlantı sağlıyoruz.

  26. Çok dilli Rezervasyon Motoru

    Rezervasyon motorunuz şimdi Yunanca, İbranice ve Hintçe olmak üzere 21 dilde çalışmaktadır. Odalarınız, ücretleriniz ve başka rezervasyon motoru bilgilerinin açıklamasını herhangi bir veya tüm diller için yerelleştirebilirsiniz.

  27. Ödeme Ağ Geçitleri Bölüm III: PayPal

    Kredi Kartı ödemelerini doğrudan Cephe Masası yöneticinizden işlemek için PayPal'ı kullanabilirsiniz. PayPal ücretsiz bir ektir ve 16 günlük ücretsiz denemeniz sırasında da deneyebilirsiniz.

  28. Ödeme Ağ Geçitleri Bölüm II: Şerit

    Kredi Kartı ödemelerini doğrudan Cephe Masası yöneticinizden işlemek için Şeridi kullanabilirsiniz. Şerit ücretsiz bir ektir ve 16 günlük ücretsiz deneme süresince deneyebilirsiniz.

  29. Ödeme Ağ Geçitleri Bölüm I: Kavramlar

    Canlı kredi kartı ödemelerini doğrudan Ön Büro yöneticinizden yapacak şekilde Ödeme Ağ Geçidi'ni bağlayabilirsiniz. Bunu yapmadan önce, bu blog yazısında bulunan birkaç tanım ve kavrama aşina olmalısınız.

  30. MyAllocator Entegrasyonu

    MyAllocator ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz! Bu yazıda MyAllocator ile olan bağlantınızı kurmak ve yönetmek için bilmeniz gereken her şeyi kapsarız.

  31. Motor Stil Güncellemelerine Rezervasyon

    Rezervasyon motoru, yenilenmiş bir Cosmo temasıyla birlikte daha fazla özelleştirme yapmaya izin verecek şekilde güncellendi.

  32. Facebook bütünleşme

    Rezervasyonlarınızı doğrudan otelinizin Facebook sayfasından, kanal yöneticimiz aracılığıyla bulunan gömme widget'larından birini kullanarak kabul edebilirsiniz.

  33. Markdown HTML Kullanılabilir

    Ön Büro ve Rezervasyon Motoru'nu güncelledik, böylece oda açıklamalarını düzenleyebilir ve Markdown HTML'de motor ilaveleri kaydedebilirsiniz!

  34. Tanıtımı: Gece Vardiyası

    Mülkünüz 24 saat çalışıyorsa, çalışma saatleri gözlerinizde zorlaşabilir. Her yerinde karanlık, ancak bilgisayarınızın monitörü parlak beyaza boğuyor. Sadece bir check-in yapmak sisteme şok olabilir.

  35. MyHotelCRS.com'a Bağlan

    Kanal bağlantılarınızı oluşturmak kolaydır, ancak bir kaç adım vardır. Kullanıcıların, fazla rezervasyonlardan kaçınmak için kanal yöneticisini ayarlamadan önce tüm rezervasyon verilerini girmelerini öneriyoruz.

  36. MyHotelCRS.com entegrasyonu

    Premium OTA kanallarınızı ücretsiz olarak sunmak için MyHotelCRS.com ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz!

  37. Bir Renk Şeması Seçme

    Rezervasyon motorunuzu otel markanıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, otelin paletinin ötesinde, yalnızca iki renk olabilir çok fazla seçenek ve ayar olabilir. Geri kalanı nasıl seçersiniz?

  38. Odeme yapiliyor

    Ön Büro yöneticisini, rezervasyonun ömrü boyunca herhangi bir noktada ödemeleri işleme koyacak şekilde güncelledik. Bu, bir rezervasyon oluşturulduğunda, teslim alınana kadar artık mevduatları ve kısmi ödemeleri kabul edebileceğiniz anlamına gelir.

  39. Grup Otel İşletmeciliği

    Otel zincirlerini, grupları ve acenteleri barındırmak için platformumuzu genişlettik. Artık, hesabınıza istediğiniz sayıda otel / pansiyon / B & Bs / etc ekleyebilirsiniz.

  40. Yeni Arayüz

    Front Desk ve Booking Engine uygulamalarımız, kullanıcı etkileşimini geliştirmeye odaklanan önemli bir sürüm yaptık. Uygulamalarımız taleplerinizi karşılamak için büyüdükçe, menülerde ve düğmelerdeki karmaşıklığın seviyesi de artar.

Henüz üye değil misiniz? Bugün ücretsiz kaydolun!