Ücretsiz demo Başlat Destek ile sohbet

Facebook Entegrasyonu

Rezervasyonlarınızı doğrudan otelinizin Facebook sayfasından, kanal yöneticimiz aracılığıyla kullanabileceğiniz yerleştirme widget'larından birini kullanarak kabul edebilirsiniz. Bir rezervasyon widget'ı eklemek sadece birkaç adımda yapılabilir ve Facebook sayfanızdan gelen tüm rezervasyonlarınız komisyon içermez.

MyAllocator

Çevrimiçi satış kanallarınıza bağlanmak için Bellebnb'ı kullananlar için, MyAllocator hesabınıza giriş yapın ve 'Manage> Book Now'a (Şimdi Yönet) gidin.' Add Now App to Facebook'a tıklayın ve ardından widget'ı sitenize eklemek için talimatları izleyin. Facebook Sayfası.

Facebook Entegrasyonu Kanal yöneticimiz aracılığıyla mevcut gömme widget'larından birini kullanarak doğrudan otelin Facebook sayfasından rezervasyonları kabul edebilirsiniz. Bir rezervasyon widget'ı eklemek sadece birkaç adımda yapılabilir ve Facebook sayfanızdan gelen tüm rezervasyonlarınız komisyon içermez

özet

Facebook widget'ları sadece Premium Üyelik üyelerine Kanal Yöneticisi üzerinden erişilebilir. Kanal Yöneticisi Ücretsiz Deneme sırasında mevcut değildir.

Not a member yet? Sign up for free today!